В ОБУХІВСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДЗНАЧЕНО ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ

Дата: 05.05.2017 16:03
Кількість переглядів: 921

5 травня 2017 року на території меморіального комплексу «Янівська висота» с. Семенівка відбувся районний урочистий захід, присвячений відзначенню Дня пам’яті та примирення та 72-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В заході взяли участь голова Обухівської районної державної адміністрації Туренко О.В., голова Обухівської районної ради Шушаков К.О., депутат Київської обласної ради Боднар В.М., секретар Обухівської міської ради Клочко С.В., представники міської, селищної, сільських рад, установ, організацій, ветерани війни, учасники бойових дій, громадськість, учнівська молодь. Вони зібралися, щоб згадати і вшанувати героїчний подвиг та світлу пам’ять тих, хто визволяв наш рідний край від ворога, а також тих, хто сьогодні ще поруч з нами, хто бачив смерть в обличчя, хто знає справжню ціну життя.

Урочистості продовжились виступом творчого колективу Обухівського районного будинку культури. Учні Семенівської школи читали вірші, присвячені Дню Перемоги.

Завершився захід покладан­ням квітів до меморіалу в знак шани та пам’яті.

За тридицією, перед початком урочистого заходу на "Янівській висоті" керівники району вшанували пам'ять воїнів  покладанням квітів до памятного знаку невідомого салдату біля села Макарів.

В ці дні ми всі вшановуємо подвиг українського народу, його визначний внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлюємо повагу усім борцям проти нацизму, увічнюємо пам’ять про загиблих.

Давно відлунали канонади запеклих боїв Другої Світової війни, поросли травою давні окопи. Але щороку ми несемо квіти ветеранам, схиляємося у пошані перед пам’ятниками загиблим солдатам, дякуємо за мирне небо, за життя і свободу.

Низький уклін вам, мужні солдати Другої світової!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь