Повідомлення про проведення громадського обговорення щодо присвоєння Обухівському районному краєзнавчому музею імені Юрія Корнійовича Домотенка

Дата: 16.06.2017 13:32
Кількість переглядів: 789

З метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій щодо присвоєння імені Юрія Корнійовича Домотенка Обухівському районному краєзнавчому музею, на виконання рішення Обухівської районної ради від 9 червня 2017 року № 472.20.VII «Про проведення громадського обговорення щодо присвоєння Обухівському районному краєзнавчому музею імені Юрія Корнійовича Домотенка» та врахування їх думки під час прийняття районною радою відповідного рішення, відповідно до вимог Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», враховуючи пропозицій постійних комісій районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної політики районної ради; з питань освіти, культури, молодіжної політики, спорту, туризму, інформаційної політики, духовності та взаємодії з громадськими організаціями виконавчий апарат Обухівської районної ради оголошує проведення громадського обговорення щодо присвоєння Обухівському районному краєзнавчому музею імені Юрія Корнійовича Домотенка.

Пропозиції щодо присвоєння Обухівському районному краєзнавчому музею імені Юрія Корнійовича Домотенка районній раді вносить голова Обухівської районної ради Шушаков К.О., враховуючи звернення Обухівського літературно-мистецького Братства, клопотання педагогічного колективу НВК «Спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів № 1 з поглибленим вивченням української мови та літератури – загальноосвітня школа I-III ступенів № 1 імені А.С.Малишка Обухівської міської ради», та педагогічного колективу дошкільного навчального закладу (ясел-садка комбінованого типу) «Світлячок», які зазначають, що Юрій Корнійович:

з 1994-го року по 2016 рік очолював Обухівський районний краєзнавчий музей. У 2006 році за його керівництва районний краєзнавчий музей визнано кращим краєзнавчим музеєм Київщини.

Юрій Корнійович талановитий педагог, журналіст, письменник, художник, скульптор. Де б не працював – в школі, інтернаті, в редакції районної газети, в літературній студії, у краєзнавчому музеї – скрізь він віддавався повною мірою. Завдяки неймовірній працелюбності, що основана на безмежній любові до рідного краю, історія та краєзнавство Обухівщини стають відомими далеко за межами району, адже Юрій Корнійович популяризує Обухівський край через свої мистецькі твори. 

Ю.К.Домотенко – заслужений працівник культури України, лауреат місцевих літературних премій ім.. Г.Косинки, Марії та Івана Гнипів, «Трижерелля». Член спілки журналістів, почесний громадянин Обухова та Обухівського району.  

Ю.К. Домотенко лауреат Диплому Міжнародного Академічного Рейтингу "Золота Фортуна” (2013 рік) Був  нагороджений, як директор Обухівського районного краєзнавчого музею, заслужений працівник культури України, член Національних спілок письменників, журналістів, краєзнавців України. За те, що більш як 45 років життя та праці на Обухівщині Юрій Корнійович зробив великий внесок у створення культурно-мистецького іміджу Обухівського району та міста Обухів: це 25 краєзнавчих книг, написаних ним особисто та у співавторстві, одна з яких – книга нарис «Обухів» - посприяла започаткуванню свята Дня міста, що святкується щорічно; це створення та вдосконалення 11 тематичних залів музею, це дослідницько-пошукова та широка інформаційна робота очолюваного ним колективу музейних працівників, спрямована на збереження національних традицій та популяризацію народних промислів.

Строк проведення громадського обговорення у формі електронної консультації – 2 місяці з дня опублікування відповідного повідомлення на офіційному веб-сайті районної ради.

У рамках проведення громадського обговорення передбачити заходи:

електронні консультації.

До участі у вищеперерахованих заходах запрошуються жителі Обухівського району та міста Обухів, фізичні та юридичні особи, громадські об’єднання, політичні партії, громадські організації, представники засобів масової інформації.

Усі пропозиції та зауваження подаються в електронній формі протягом встановленого строку громадських обговорень на електронну адресу: obuh_rajrada@ukr.net  із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції не будуть реєструватись та розглядатись!

Відповідальним за організацію громадського обговорення та проведення відповідних заходів є заступник голови Обухівської районної ради Агнеса Олкова-Михницька.

Консультації з даного питання можна отримати за адресою: 08700, вул. А.Малишка, 10 м. Обухів, Київської області, тел./факс (04572) 5-03-22.

Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті районної ради.

Звіт про результати громадського обговорення щодо присвоєння Обухівському районному краєзнавчому музею імені Юрія Корнійовича Домотенка буде опубліковано через два місяці з дати оприлюднення повідомлення на офіційному веб-сайті районної ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь